מתכונים קלים רטבים ומטבלים רוטב אלפרדו פטריות ותרד לפסטה

רוטב אלפרדו פטריות ותרד לפסטה

מאת אסף כהן
רוטב אלפרדו שמנת פטריות ותרד לפסטה

רוטב אלפרדו פטריות ותרד לפסטה

על ידי 31 במרץ 2015

רוטב אלפרדו שמנת פטריות ותרד לפסטה עם רוטב טעים, קטיפתי וקל להכנה. השימוש בתרד טרי מוסיף המון צבע וניחוחות טובים לרוטב השמנת והפטריות הקלאסי שכולנו אוהבים. רוטב אלפרדו פטריות ותרד מומלץ למי שמחפש לגוון את הפסטה שלו ולרענן את הרוטב הרגיל.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 20 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • קוצצים את הבצל קטן.
  • פורסים את הפטריות לפרוסות בעובי חצי ס"מ.
  • ממיסים את החמאה במחבת עם שמן הזית.
  • כשהחמאה נמסה - מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא נעשה שקוף.
  • קורעים את עלי התרד בידיים לפיסות גסות - מוסיפים למחבת. אל תבהלו מהכמות - עלי התרד יתכווצו מאוד.
  • מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד שהפטריות משחימות ומתכווצות ועלי התרד מתכווצים גם הם.
  • מוסיפים מלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט ומערבבים.
  • מוסיפים את השמנת ומעט מים, מערבבים ומביאים לרתיחה.
  • מנמיכים את האש לבינונית נמוכה ומבשלים עוד 10 דקות כשמדי פעם מערבבים.

זהו! מוכן!

מגישים על פפרדלה, פטוצ'יני או כל פסטה רחבה אחרת.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: