מתכונים קלים מתכוני עוף שניצל בציפוי צ'יפס

שניצל בציפוי צ'יפס

מאת אסף כהן
שניצל בציפוי צ'יפס

שניצל בציפוי צ'יפס

על ידי 28 בדצמבר 2014

נמאס לכם מהשניצל הבנאלי? נסו שניצל בצ'יפוי צ'יפס. לוקחים תפוח אדמה, מגרדים אותו ועוטפים איתו את חזה העוף ומקבלים שניצל בציפוי צ'יפס שהוא טעים מאוד ופריך מאוד.

  • זמן הכנה : 20 דקות
  • זמן בישול : 10 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • חותכים את חזה העוף לנתחי שניצל (אפשר פרוס דק, אפשר לרצועות - מה שבא לכם) ושמים בקערה.
  • מקלפים את תפוחי האדמה ומגרדים על פומפיה דקה.
  • סוחטים היטב את שבבי תפוח האדמה מנוזלים (לוקחים חופן, לוחצים חזק בין הידיים מעל הכיור עד שלא יוצאים נוזלים) ושמים בקערה.
  • מוסיפים לקערת חזה העוף את הקמח והתבלינים ומערבבים היטב בידיים.
  • מוסיפים לחזה העוף המתובל את הביצה - ומערבבים טוב בידיים עד שכל הנתחים מצופים קמח, תבלינים וביצה.
  • מרתיחים שמן לטיגון. אפשר לטגן בטיגון עמוק, אפשר במחבת. מה שבא לכם.
  • כשהשמן חם - לוקחים נתח חזה עוף, מצפים אותו בשבבי תפוחי אדמה - שיהיה מכוסה מכל הכיוונים - ומכניסים לטיגון.
  • אם זה טיגון עמוק - מטגנים 3-4 דקות עד השחמה. אם זה טיגון במחבת - אז מטגנים משני הצדדים עד השחמה.
  • מוציאים לנייר סופג.

זהו! מוכן!

מגישים בתוספת טבעות בצל (כי צ'יפס כבר יש על השניצל)

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: