מתכונים קלים מתכוני עוף קציצות עוף וקישואים

קציצות עוף וקישואים

מאת ויקה גורשטיין - בביוב
קציצות עוף וקישואים

קציצות עוף וקישואים

על ידי 18 בנובמבר 2014

קציצות עוף וקישואים כל כך רכות, פריכות מבחוץ, נימוחות מבפנים וטעימות שאי אפשר להפסיק לנשנש. קציצות עוף וקישואים קלות להכנה, ומצויינות כארוחת ערב זריזה לילדים ואפילו למבוגרים.

  • זמן הכנה : 10 דקות
  • זמן בישול : 15 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מגרדים בפומפיה דקה את תפוח האדמה והקישואים.
  • קוצצים את הכוסברה דק דק דק.
  • קוצצים את הבצל דק דק דק.
  • מערבבים יחד את העוף הטחון, תפוח האדמה והקישואים המגורדים, הבצל, הכוסברה, התבלינים, 2 כפות פרורי לחם ביצה ושמן זית עד לקבלת תערובת רכה ואפילו קצת דלילה.
  • מכינים צלחת עם שכבת פרורי לחם.
  • טובלים את הידיים במעט שמן.
  • לוקחים חופן תערובת, מעצבים צורה של קציצה (זה בסדר שהיא דביקה קצת ולא יציבה) ומניחים בצלחת על פרורי הלחם.
  • מצפים את הקציצה בפרורים ומשטחים לקציצה שטוחה.
  • חוזרים על הפעולות עד שנגמרת תערובת הקציצות.
  • מחממים במחבת שמן בגובה חצי ס"מ.
  • כשהשמן חם מכניסים בעדינות את הקציצות ומטגנים משני הצדדים עד להשחמה יפה.
  • ומציאים לנייר סופג ומספיגים את עודפי השמן.

זהו! מוכן!

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: