מתכונים קלים מתכוני עוף חזה עוף ברוטב עגבניות וזיתים שחורים

חזה עוף ברוטב עגבניות וזיתים שחורים

מאת אסף כהן

חזה עוף ברוטב עגבניות וזיתים שחורים

על ידי 7 באוגוסט 2014

חזה עוף ברוטב עגבניות עם פלפלים זו מנה קלה, בריאה ונהדרת כשרוצים ארוחה קלה, מהירה להכנה ומאוד מאוד טעימה ומפנקת. חזה עוף ברוטב עגבניות עם פלפלים זו מנה טעימה ומומלצת למי שמחפש בריאות ולא מתפשר על הטעם.

  • זמן הכנה : 3 דקות
  • זמן בישול : 25 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • שוטפים את חזה העוף ומנקים אותו היטב.
  • חותכים את חזה העוף לנתחים בגודל ס"מ.
  • מתבלים בנדיבות במלח ופלפל שחור ומערבבים היטב.
  • קוצצים את הבצל הסגול קטן קטן.
  • מחממים את שמן הזית בסיר רחב ושטוח.
  • מוסיפים את חזה העוף ומטגנים תוך ערבוב עד שהוא מחליף את צבעו לגמרי.
  • מוסיפים את הבצל הסגול ומטגנים עד שהבצל מתרכך (משהו כמו 3-4 דקות)
  • מוסיפים את העגבניות המרוסקות וכוס מים רותחים.
  • מוסיפים את האורגנו, מערבבים ומסירים לרתיחה.
  • מנמיכים את האש, סוגרים את הסיר ומבשלים 5-6 דקות עד שהעוף מוכן מפנים (לוקחים נתח עבה - חוצים באמצע - אם הוא לא ורוד - מוכן)
  • פותחים את המכסה מוסיפים את הזיתים הקצוצים, מערבבים טוב טוב.

זהו! מוכן!

מגישים על אורז או פסטה.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: