מתכונים קלים מתכוני עוף כנפיים במרינדה פיקנטית בתנור

כנפיים במרינדה פיקנטית בתנור

מאת אסף כהן
כנפיים במרינדה פיקנטית

כנפיים במרינדה פיקנטית בתנור

על ידי 6 באפריל 2014

למי שאוהב חריף - מדובר בכנפיים הטעימות ביותר שאפשר להכין - באחריות. הכנפיים יושבות במרינדה חמצמצה עם שום, מקבלות צליה טובה ומתקרמלות בתנור, ובסוף מוקפצות ברוטב חריף מתקתק שעוטף את הכנפיים בטעם משגע שאי אפשר להפסיק לאכול.

  • זמן הכנה : 10 דקות
  • זמן בישול : 45 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מנקים את הכנפיים וחוצים אותו ל2 על העצם.
  • מניחים את הכנפיים בקערה ושופכים פנימה את חומרי המשרה.
  • מעסים טוב טוב את הכנפיים עד שכל המשרה עוטף את הכנפיים.
  • סוגרים את הקערה ומכניסים למקרר ל4 שעות.
  • לאחר 4 שעות מעבירים את הכנפיים לנייר אפייה.
  • מכניסים לתנור ב200 מעלות ל25 דקות.
  • הופכים ומכניסים לעוד 20 דקות. בזמן הזה הכנפיים יתחילו להתקרמל והכל יקבל גוון שחרחר - זה לא שרוף! זה טעים!
  • מוציאים את הכנפפיים לקערה.
  • מכניסים למחבת גדולה את חומרי המשרה, מערבבים ומביאים לרתיחה.
  • שופכים פנימה את הכנפיים ומקפיצים עד שכל הכנפיים מצופות היטב ברוטב.

זהו! מוכן!

מגישים עם הרבה מטליות לחות.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: