מתכונים קלים רטבים ומטבלים רוטב עגבניות וקישואים

רוטב עגבניות וקישואים

מאת אסף כהן
רוטב עגבניות וקישואים לפסטה

רוטב עגבניות וקישואים

על ידי 1 באפריל 2014

עוד שדרוג לרוטב הפומודורו הקלאסי. רוטב עגבניות עם קישואים הוא רוטב מעולה וטעים לשימוש בפסטות, לזניות ופשטידות ובכל מקום שבו צריך להשתמש ברוטב עגבניות טוב - ומחפשים לו טוויסט קטן. רוטב עגבניות וקישואים הוא רוטב עשיר, טעים ואיכותי.

  • זמן הכנה : 2 דקות
  • זמן בישול : 15 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • קוצצים את הבצל קטן.
  • חותכים את הקישואים לרצועות בעובי חצי ס"מ, ובאורך 2-3 ס"מ.
  • מחממים בסיר קטן את שמן הזית.
  • כשהשמן חם - מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא נעשה שקוף.
  • מוסיפים את הקישואים וממשיכים לטגן תוך ערבוב עד שהקישואים מתרככים ומתחילים להשחים קלות.
  • מוסיפים את השום הכתוש ומערבבים עוד דקה.
  • מוסיפים את העגבניות המרוסקות, המלח והפלפל - ומביאים לרתיחה.
  • חותכים את עלי הבזיליקום לרצועות בעובי חצי ס"מ ומוסיפים יחד עם חצי כוס מים.
  • מביאים שוב לרתיחה ומבשלים על אש בינונית 10 דקות.

זהו! מוכן!

מגישים עם פסטה מסוג פנה, ספירלי (ביסלי) או ספגטי ומקשטים בעלי בזיליקום טריים.

הדפסה

 

בטח תשמחו להכין גם: