מתכונים קלים מתכוני עוף פרגיות בדבש וסויה

פרגיות בדבש וסויה

מאת ויקה גורשטיין - בביוב
פרגיות בדבש וסויה

פרגיות בדבש וסויה

על ידי 17 בפברואר 2014

פרגיות הן החלק הטעים בעוף - על זה אין עוררין. הנה מתכון של פרגיות בדבש וסויה - טעים מאוד וקל מאוד להכנה אפילו בכמויות גדולות. פרגיות בדבש וסויה הן מנה עיקרית מעולה לכל ארוחה בכל עת.

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מנקים את הפרגיות משאריות שומן - וחוצים אותן ל2 חצאים לרוחב.
  • מניחים את הפרגיות בקערה ומוסיפים דבש, סויה, שום, כמון ופפריקה.
  • מחממים מחבת רחבה ומושחים אותה בשמן זית.
  • מניחים את הפרגיות בצפיפות - ויוצקים את הרוטב שנשאר במחבת על כל הפרגיות.
  • מנמיכים את האש ללהבה בינונית ומכסים את המחבת במכסה.
  • מבשלים 7 דקות, פותחים ובודקים את הפרגיות. אם הן צלויות יפה מלמטה - הופכים, סוגרים ומבשלים עוד 5-6 דקות מהצד השני. אם הן עדיין לא צלויות - ממשיכים לבשל עוד דקה ואז הופכים.

זהו! מוכן!

הדפסה

 

בטח תשמחו להכין גם: