3.8אלף
הדפסה
סלט כרוב אדום חמוץ מתוק
תשכחו כל מה שידעתם על סלט כרוב אדום. סלט כרוב אדום חמוץ מתוק הוא הסלט שיתפוס מקום של כבוד על שולחן האוכל שלכם.
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
הוראות הכנה
- קוצצים את הכרוב לרצועות דקות.
- קוצצים את הבצל דק.
- מגרדים את תפוח העץ בפומפיה גסה.
- שוברים גס את אגוזי המלך.
- במחבת רחב ועמוק או סיר רחב מחממים שמן קנולה
- מוסיפים בצל ומטגנים עד שקיפות.
- מוסיפים שום וכרוב, מערבבים ומבשלים כמה דקות עד שהכרוב מתחיל לאבד מהנפח.
- מוסיפים את שאר המרכיבים ומביאים לרתיחה.
- מבשלים על אש קטנה עד שהכרוב נעשה רך מאוד והרוטב מסמיך.
- במהלך הבישול טועמים ומתקנים את התיבול.
זהו! מוכן!
טעים גם קר.