מתכונים קלים מתכונים צמחוניים סלט כרוב אדום חמוץ מתוק

סלט כרוב אדום חמוץ מתוק

מאת ויקה גורשטיין - בביוב
סלט כרוב אדום חמוץ מתוק

סלט כרוב אדום חמוץ מתוק

על ידי 10 בפברואר 2014

תשכחו כל מה שידעתם על סלט כרוב אדום. סלט כרוב אדום חמוץ מתוק הוא הסלט שיתפוס מקום של כבוד על שולחן האוכל שלכם.

מרכיבים



הוראות הכנה

  • קוצצים את הכרוב לרצועות דקות.
  • קוצצים את הבצל דק.
  • מגרדים את תפוח העץ בפומפיה גסה.
  • שוברים גס את אגוזי המלך.
  • במחבת רחב ועמוק או סיר רחב מחממים שמן קנולה
  • מוסיפים בצל ומטגנים עד שקיפות.
  • מוסיפים שום וכרוב, מערבבים ומבשלים כמה דקות עד שהכרוב מתחיל לאבד מהנפח.
  • מוסיפים את שאר המרכיבים ומביאים לרתיחה.
  • מבשלים על אש קטנה עד שהכרוב נעשה רך מאוד והרוטב מסמיך.
  • במהלך הבישול טועמים ומתקנים את התיבול.

זהו! מוכן!

טעים גם קר.

 

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: