מתכונים קלים מתכונים צמחוניים סלט קינואה וחמוציות

סלט קינואה וחמוציות

מאת אסף כהן
סלט קינואה וחמוציות

סלט קינואה וחמוציות

על ידי 6 בינואר 2014

סלט קינואה וחמוציות הוא סלט נהדר לאירוחים כשאתם רוצים להציג תוספת מרשימה בכלום עבודה. הסלט מלא בכל טוב, מלא בעשבי תיבול טובים ומקבל טוויסט נהדר מהחמוציות.

מרכיבים



הוראות הכנה

  • שוטפים טוב טוב את הקינואה במסננת עד שהיא נקייה לחלוטין ומחכים שכל המים יטפטפו.
  • מחממים שמן קנולה בסיר קטן.
  • מוסיפים את הקינואה המסוננת ומטגנים 2-3 דקות.
  • מוסיפים את המים הרותחים ומעט מלח ומבשלים 15 דקות כשמדי פעם מערבבים. מבשלים עד שהמים מתאדים והקינואה מתרככת כמעט לגמרי.
  • נותנים לקינואה להתקרר.
  • מקלפים את ראש הסלרי וחותכים אותו לקוביות.
  • קוצצים את הכוסברה, הפטרוזיליה ועלי הסלרי.
  • קוצצים את גבעולי הסלרי.
  • מעבירים הכל לקערה, מוסיפים מלח, פלפל, מיץ לימון ושמן זית.
  • מוסיפים את החמוציות.
  • מערבבים הכל.

זהו! מוכן!

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: