מתכונים קלים מתכונים צמחוניים ברוקולי בציפוי פרורי לחם

ברוקולי בציפוי פרורי לחם

מאת אסף כהן
ברוקולי בציפוי פרורי לחם

ברוקולי בציפוי פרורי לחם

על ידי 1 בינואר 2014

ברוקולי מטוגן בציפוי פרורי לחם הוא חטיף נהדר וכייפי שמתאים כתוספת לכל ארוחה. ילדים מתים על זה, מבוגרים טורפים את זה - בקיצור - מושלם. הסוד של הברוקולי המצופה הוא הציפוי הכפול שמבטיח מעטפת מושלמת ופריכה ושהשמן ישאר בחוץ.

  • זמן הכנה : 20 דקות
  • זמן בישול : 8 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מחממים סיר עם מים וכף מיץ לימון.
  • כשהמים רותחים - מכניסים את הברוקולי פנימה, מביאים לרתיחה שניה ומבשלים עוד 3 דקות.
  • מסננים את הברוקולי לקערה ומניחים לו להתקרר.
  • מכינים 2 קערות. אחת עם 2 ביצים טרופות ואחת עם פרורי לחם והתבלינים.
  • טובלים על ברוקולי בביצה ואז מצפים בפרורי לחם ומניחים בצד.
  • כשמסיימים לצפות את כל הברוקולי - ממלאים מחדש את הקערות בפרורי לחם (בלי תוספת תבלינים) וטורפים עוד 2 ביצים בקערה.
  • עושים טבילה וציפוי חוזר של הברוקולי בביצה ובפרורי לחם. זה יבטיח ציפוי מלא וקראנצ'יות נהדרת, וגם שהשמן לא יכנס פנימה.
  • מחממים שמן קנולה בסיר או בצ'יפסר.
  • כשהשמן רותח מכניסים את הברוקולי ל3 דקות עד להזהבה ומוציאים לנייר סופג.

זהו! מוכן!

מגישים עם צ'ילי מתוק או טחינה טובה.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: