מתכונים קלים מתכוני עוף חזה עוף עם ירקות ברוטב הוי סטיר

חזה עוף עם ירקות ברוטב הוי סטיר

מאת אסף כהן
חזה עוף עם ירקות ברוטב הוי סטיר

חזה עוף עם ירקות ברוטב הוי סטיר

על ידי 10 בדצמבר 2013

חזה עוף מוקפץ עם ירקות ברוטב הוי סטיר הוא מתכון לעוף בסגנון אסייתי טעים ומהיר להכנה. חזה העוף מוקפץ עם ירקות טריים פריכים וצבעוניים ונמצא בתוך רוטב סמיך וטעים.

רוטב הוי סטיר הוא התחליף הכשר לרוטב הצדפות המסורתי - ויש אומרים שהוא טעים ממנו בהרבה. ניתן למצוא אותו בכל הסופרים במדף הרטבים או המדף עם המוצרים האוריינטלים.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 25 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • קוצצים את הבצל.
  • חותכים את הפלפל האדום לרצועות דקות.
  • פורסים את הפטריות לפרוסות.
  • חותכים כל תירס הגמדי ל3 חתיכות.
  • מנקים את חזה העוף - וחותכים לקוביות של ס"מ וחצי.
  • מתבלים את חזה העוף במלח ופלפל שחור.
  • מחממים שמן קנולה במחבת גדולה או ווק.
  • כשהשמן חם מכניסים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד שהוא מתחיל להשחים.
  • מוסיחפים את השום הכתוש ומקפיצים עוד דקה.
  • מוסיפים את חזה העוף ומקפיצים עד שהוא משחים מכל הכיוונים.
  • מוסיפים כוס מים, (ציר עוף אם יש - אם לא  אז עוד חצי כוס מים), ואת הירקות ומבשלים יחד עד שהירקות מתרככים מעט (בערך 10 דקות)
  • מערבבים את הקורנפלור עם הסוכר ורוטב הוי סטיר טוב טוב טוב.
  • שופכים למחבת ומבשלים עד שהרוטב מסמיך.
  • טועמים, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.

זהו! מוכן!

מגישים על אורז לבן.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: