מתכונים קלים מתכונים לחנוכה לביבות תפוחי אדמה

לביבות תפוחי אדמה

מאת אסף כהן
לביבות תפוחי אדמה

לביבות תפוחי אדמה

על ידי 21 בנובמבר 2013

לביבות תפוחי אדמה לחנוכה או לסתם יום בשנה כשמתחשק משהו טעים במיוחד. לביבות תפוחי אדמה קלות להכנה, קריספיות וטעימות נורא.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 5 דקות
  • כמות : 20 לביבות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מקלפים את תפוחי האדמה.
  • גוררים את תפוחי האדמה במגררת גסה.
  • סוחטים היטב היטב היטב את תפוחי האדמה המגוררים ממים. (פשוט לוקחים חופן - לוחצים בין 2 ידיים חזק חזק שיצאו הנוזלים ומעבירים לקערה חדשה).
  • מוסיפים את התבלינים, הקמח והביצה.
  • בוחשים טוב טוב לקבלת בלילה אחידה.
  • מחממים שמן קנולה במחבת בגובה כחצי ס"מ.
  • לוקחים כף בלילה ומכניסים לשמן הרותח.
  • ממשיכים כך עד שאין מקום להוסיף יותר בלילה (להשאיר רווח של כס"מ בין הלביבות)
  • כשהלביבה משחימה למטה - הופכים בעזרת מרית ומזלג ומטגנים עד השחמה מהצד השני.
  • מוציאים לנייר סופג ומספיגים את עודפי השמן.

זהו! מוכן!

בתאבון!

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: