2.5אלף
הדפסה
תירס פיקנטי
רוצים לרענן את התירס שלכם? ברור! תירס פיקנטי הוא תירס טעים, מתובל וקל להכנה שישדרג לכם כל מנת תירס ויהווה לכם תוספת מעולה לכל ארוחה ואפילו למנגל.
- זמן הכנה : 2 דקות
- זמן בישול : 10 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
- תירס - 4
- חמאה - מומסת - 25 גרם (רבע חבילה)
- רוטב סרירצ'ה - כפית (לאמיצים אפשר יותר - לילדים אפשר פחות) אפשר גם רוטב טבסקו
- פפריקה מתוקה - כפית גדושה (לאמיצים - פפריקה חריפה)
- אבקת שום - חצי כפית
- מלח - לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
הוראות הכנה
- מערבבים את כל החומרים יחד בקערה.
- בעזרת מברשת מברישים את התירסים מכל הכיוונים.
- צולים על מחבת פסים או על מנגל 10 דקות תוך כדי סיבוב מתמיד עד להשחרה של הגרעינים.
זהו! מוכן!