2.7אלף
הדפסה
חזה עוף בטמפורת חרדל
החלטתי שבא לי לנסות משהו חדש - לקחתי את הטמפורה הקלאסית והוספתי לה חרדל וקיבלתי נתחים בחריפות מעודנת ומאוד מאוד טעימים. הקפצתי אותם ברוטב על בסיס ברביקיו וצ'ילי מתוק - ובכלל הושלמה החגיגה. נתחי חזה עוף בטמפורת חרדל זו מנה מפתיעה וטעימה מאוד, וכמובן - קלה מאוד להכנה. נסו ותופתעו.
- זמן הכנה : 5 דקות
- זמן בישול : 20 דקות
מרכיבים
- חזה עוף - 1
- לטמפורה
- קמח - כף גדושה
- קורנפלור - כף גדושה
- ביצה - 1
- פפריקה - כף
- חרדל - כפית גדושה
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
- מלח - כפית
- לרוטב
- רוטב ברביקיו - 2 כפות
- צ'ילי מתוק - 4 כפות
- חומץ בן יין לבן - כף
- לטיגון
- שמן קנולה - לטיגון עמוק
הוראות הכנה
- מנקים את חזה העוף משאריות שומן ועצמות.
- חותכים את חזה העוף לקוביות גסות (2 ס"מ בערך).
- שמים את קוביות חזה העוף בקערה - מוסיפים את מרכיבי הטמפורה לקערה ולשים את נתחי העוף טוב טוב עד שכל טמפורה מתאחדת ועוטפת את כל הנתחים.
- אם יש זמן - עוטפים בניילון נצמד ושמים לשעה במקרר. אם לא - ממשיכים הלאה.
- מחממים שמן לטיגון עמוק (180 מעלות) - ומטגנים את נתחי חזה העוף בטמפורה בקבוצות (כל פעם כמה נתחים - שלא יפריעו אחד לשני).
- מטגנים עד השחמה ומוציאים לנייר סופג.
- כשכל הנתחים מוכנים - מכינים את הרוטב.
- מחממים כף שמן במחבת גדולה.
- כשהשמן חם - מוסיפים את מרכיבי הרוטב, מערבבים ומביאים לרתיחה.
- מוסיפים את נתחי חזה העוף למחבת.
- מקפיצים ומערבבים עד שכל הנתחים מצופים ברוטב - ומעבירים לקערה.
זהו! מוכן!
מגישים עם אורז לבן.