מתכונים קלים מתכונים צמחוניים תפוחי אדמה בתנור עם בצל ופלפל אדום

תפוחי אדמה בתנור עם בצל ופלפל אדום

מאת אסף כהן

תפוחי אדמה בתנור עם בצל ופלפל אדום

על ידי 27 ביוני 2013

תפוחי אדמה נהדרים ופריכים עם פלפל אדום, בצל ושיני שום שמוסיפים ארומה נהדרת להכל. מצויין כתוספת לכל ארוחה - ואפילו נשנוש מול הטלוויזיה.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 40 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • חותכים את תפוחי האדמה לקוביות גסות.
  • חותכים את הבצל לקוביות גסות.
  • חותכים את הפלפל לרצועות גסות.
  • מקלפים את שיני השום.
  • שמים הכל בקערה - שופכים את המלח, הפלפל ושמן הזית.
  • מערבבים עם הידיים טוב טוב ומעבירים לתבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה.
  • מכניסים לתנור ב190 מעלות ל40 דקות.

זהו! מוכן!

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: