6אלף
הדפסה
תבשיל חזה עוף ובורגול
תבשיל חזה עוף ובורגול הוא קל להכנה, צבעוני ומאוד מאוד טעים. התבשיל מעולה כארוחת ערב משפחתית חמה ומזינה - שאפשר להכין במהירות.
- זמן הכנה : 5 דקות
- זמן בישול : 25 דקות
מרכיבים
- בורגול - כוס
- חזה עוף - 1
- פלפל אדום - 1
- בצל - 1 גדול
- אפונה - חצי שקית מהקפואים בסופר
- כורכום - כפית גדושה
- פפריקה מתוקה - כף
- מלח - לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
- מים רותחים - 2 כוסות
- שמן קנולה - 2 כפות
הוראות הכנה
- שוטפים היטב את הבורגול ומסננים.
- מנקים את חזה העוף משאריות שומן ועצמות וחותכים לקוביות של כס"מ.
- חותכים את הבצל והפלפל האדום לקוביות קטנות.
- מחממים שמן בסיר רחב ומטגנים את הבצל עד שהוא נהיה שקוף.
- מוסיפים את הפלפל ומאדים מספר דקות עד להתרככות.
- מוסיפים את קוביות חזה העוף ומערבבים היטב עד שהעוף משנה את צבעו ללבן.
- מוסיפים את האפונה והבורגול.
- מוסיפים את שאר התבלינים ושתי כוסות מים רותחים.
- מכסים את הסיר ומבשלים כ-20 דק' עד שהבורגול מוכן.
זהו! מוכן!