3.8אלף
הדפסה
קוביות חזה עוף בזיגוג חמוץ מתוק
קוביות חזה עוף עסיסיות בזיגוג חמוץ מתוק. כל כך טעימות וקלות להכנה - שלא ברור למה אנחנו לא מכינים אותן כל יום. העוף לאחר השריה נשאר רך ועסיסי - ויחד עם הזיגוג מקבל טעם אסייתי חמוץ מתוק נפלא.
- זמן הכנה : 1h 15 min
- זמן בישול : 10 דקות
מרכיבים
הוראות הכנה
- חותכים את חזה העוף לקוביות גסות (2 ס"מ בערך) ושמים בקערה.
- מפזרים מלח ופלפל שחור על חזה העוף ומעסים בידיים את הנתחים שיהיו כולם מצופים.
- שוברים פנימה את הביצה ומוסיפים את הקורנפלור ומעסים שוב בידיים שכל נתחי חזה העוף יהיו בתוך המשרה.
- סוגרים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה. (אפשר בינתיים להתחיל להכין אורז לבן)
- כמה דקות לפני שמוציאים את חזה העוף מהמקרר - מערבבים בקערה את כל חומרי הזיגוג טוב טוב עד שהם מתאחדים - שיהיה מוכן.
- מחממים במחבת את שמן הקנולה.
- כשהשמן חם - מכניסים למחבת את חזה העוף ומטגנים תוך הקפצה וערבוב - עד שהוא משנה את צבעו ומתחיל להשחים קלות.
- שופכים פנימה את חומרי הזיגוג - מקפיצים ומערבבים עד שכל הנתחים מצופים היטב.
- ממשיכים להקפיץ ולטגן עוד 3 דקות עד שכל הרוטב מסמיך ומקבל גוון אדום בוהק וזוהר.
זהו! מוכן!
מגישים על אורז לבן.