מתכונים קלים מתכונים צמחוניים תבשיל תפוחי אדמה, בצל ופטריות

תבשיל תפוחי אדמה, בצל ופטריות

תבשיל תפוחי אדמה, בצל ופטריות

על ידי 5 במאי 2013

תבשיל תפוחי אדמה עם בצל ופטריות הוא תוספת מעולה לארוחה בשרית - ואפילו יכול להיות ארוחת ערב שלמה בפניה עצמו. קל מאוד להכנה ומאוד מאוד טעים.

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מקלפים פורסים את תפוחי האדמה לפרוסות.
  • פורסים את הפטריות לפרוסות.
  • קוצצים את הבצלים.
  • מחממים מעט שמן זית במחבת.
  • מטגנים את הבצל על אש בינונית עד שהוא מקבל צבע זהוב.
  • מוסיפים את תפוחי האדמה והפטריות.
  • מטגנים על אש בנונית תוך ערבוב מידי פעם.
  • במהלך הטיגון מתבלים במלח, פלפל, מעט כורכום ושום גבישי.
  • נותנים להם להיצלות יפה מכל הכיוונים. ממשיכים לטגן עד שהם תופסים צבע שחום יפה.

זהו! מוכן!

להגיש חם ישר מהמחבת.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: