8.5אלף
הדפסה
תבשיל תפוחי אדמה, בצל ופטריות
תבשיל תפוחי אדמה עם בצל ופטריות הוא תוספת מעולה לארוחה בשרית - ואפילו יכול להיות ארוחת ערב שלמה בפניה עצמו. קל מאוד להכנה ומאוד מאוד טעים.
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
- תפוחי אדמה - קטנים
- פטריות - 2 חבילות טריות
- בצלים - 3 גדולים
- מלח - לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
- כורכום - מעט
- שום גבישי - לפי הטעם
- שמן זית
הוראות הכנה
- מקלפים פורסים את תפוחי האדמה לפרוסות.
- פורסים את הפטריות לפרוסות.
- קוצצים את הבצלים.
- מחממים מעט שמן זית במחבת.
- מטגנים את הבצל על אש בינונית עד שהוא מקבל צבע זהוב.
- מוסיפים את תפוחי האדמה והפטריות.
- מטגנים על אש בנונית תוך ערבוב מידי פעם.
- במהלך הטיגון מתבלים במלח, פלפל, מעט כורכום ושום גבישי.
- נותנים להם להיצלות יפה מכל הכיוונים. ממשיכים לטגן עד שהם תופסים צבע שחום יפה.
זהו! מוכן!
להגיש חם ישר מהמחבת.