מתכונים קלים מתכונים צמחוניים פשטידת תרד ודלורית

פשטידת תרד ודלורית

מאת יעל נתן-גולדשטיין
פשטידת תרד ודלורית

פשטידת תרד ודלורית

על ידי 23 באפריל 2013

מחפשים ארוחה טעימה ובריאה? פשטידת תרד ודלורית היא פשטידה צבעונית, טעימה ובריאה שמתאימה לארוחות משפחתיות ואירוחים.

מרכיבים



הוראות הכנה

  • חותכים את הדלורית לקוביות גדולות ומבשלים אותה במים ומלח עד להתרככות מלאה.
  • בינתיים מטגנים בצל בשמן קנולה.
  • כשהבצל מזהיב, מוסיפים את התרד בהדרגה ומאדים אותו (מרוקנים את הנוזלים מהמחבת מדי פעם).
  • סוחטים את התרד במסננת.
  • מתבלים במלח ופלפל.
  • מוסיפים ביצה ושלוש כפות גדושות קמח, ומערבבים.
  • כשהדלורית רכה, מועכים אותה לפירה ומוסיפים את השום הכתוש, אגוז מוסקט, מלח ופלפל.
  • משטחים את התערובת הירוקה בתבנית.
  • אופציונאלי- למרוח שכבת ריקוטה פלפלים מעל התערובת הירוקה.
  • משטחים את הפירה הכתום מעל השכבה הירוקה.
  • אופים בחום של 180 מעלות כשעה, עד שהשכבה הירוקה משחימה והפירה הכתום מתייבש.

זהו! מוכן!

בתאבון!

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: