מתכונים קלים מתכונים צמחוניים שעועית ירוקה בשום ולימון

שעועית ירוקה בשום ולימון

מאת אסף כהן

שעועית ירוקה בשום ולימון

על ידי 11 בדצמבר 2012

שעועית ירוקה היא תוספת נפלאה לכל ארוחה. היא בריאה טעימה ומשביעה (כמובן לצד המנות העיקריות). שום ולימון זה שילוב מנצח כמעט בכל ירק ירוק. וכשזה עם שעועית - זה נפלא עוד יותר. למרות שבתמונה ניתן לראות כי מדובר בשעועית חתוכה, ניתן כמובן להכין את המתכון עם שעועית ירוקה שלמה ושעועית ירוקה עדינה.

מרכיבים



הוראות הכנה

  • ממיסים את החמאה בסיר קטן.
  • מוסיפים את השעועית הקפואה ומערבבים.
  • מוסיפים את השום הכתוש, מיץ הלימון, המלח והפלפל.
  • מערבבים היטב.
  • סוגרים את הסיר ומבשלים על אש קטנה כ- 10 דקות עד שהשעועית הגיעה לרמת הרכות שאתם אוהבים. (אני אוהב אותה אל דנטה - יש אנשים שאוהבים אותה ממש רכה. עניין של טעם)

זהו! מוכן!

מומלץ להגיש בארוחות חגיגיות, לצד מנת עוף ותפוחי אדמה.

הדפסה

 

בטח תשמחו להכין גם: