ברוקולי פריך עם פרורי לחם

ברוקולי זו תוספת ירק פריכה ונהדרת לכל ארוחה. המנה הזו קלה מאוד להכנה וכמובן טעימה מאוד.
- זמן הכנה : 30 דקות
מרכיבים
הוראות הכנה
- מרתיחים מים בסיר.
- כשהמים רותחים - מוסיפים מלח ומכניסים את הברוקולי.
- מביאים לרתיחה שניה.
- כשהמים רותחים - מנמיכים לאש בינונית ומבשלים עוד 6 דקות. עד שהברוקולי מתרכך אבל לא נהיה פירה.
- מסננים את הברוקולי.
- במחבת קטנה מחממים חמאה (או שמן קנולה)
- מוסיפים את פרורי הלחם ומטגנים תוך ערבוב מתמיד עד שהפרורים מזהיבים.
- ברגע שהם הזהיבו - מורידים מיד מהאש. אחרת הם נשרפים.
- רגע לפני ההגשה מעבירים את הברוקולי לכלי הגשה ומפזרים מעל את פרורי הלחם.
בתאבון!