מתכונים קלים רטבים ומטבלים פסטה ברוטב עגבניות עם קבנוס

פסטה ברוטב עגבניות עם קבנוס

מאת אסף כהן
רוטב עגבניות עם קבנוס

פסטה ברוטב עגבניות עם קבנוס

על ידי 3 ביוני 2012

אם אתם אוהבים פסטה ברוטב עגבניות ובא לכם לשדרג את המנה ולהפוך אותה לטעימה ועשירה יותר - הנה לפניכם מתכון של פסטה ברוטב עגבניות עם קבנוס שישדרג לכם את הרוטב הרגיל.

 

  • זמן הכנה : 25 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • קוצצים קטן את הבצל.
  • פורסים את נקניק הקבנוס לפרוסות בעובי חצי ס"מ.
  • מחממים שמן זית בסיר קטן..
  • מוסיפים את האורגנו ומטגנים חצי דקה עד שרואים שהשמן נעשה ירקרק.
  • מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהבצל נהיה שקוף.
  • מוסיפים את הקבנוס ומטגנים עד שהבצל מזהיב והנקניק מתחיל להשחים.
  • מוסיפים את השום ומטגנים עוד כדקה.
  • מכניסים את העגבניות המרוסקות, הסוכר המלח הפלפל והבזיליקום.
  • מבשלים 5 דקות על אש קטנה.
  • מוסיפים את רסק העגבניות וחצי כוס המים.
  • מביאים לרתיחה נוספת ואז מורידים את האש למינימום ומבשלים עוד 5 דקות (בלי מכסה).

זהו! מוכן. מגישים על פסטה ונהנים מרוטב עגבניות עשיר ומפנק.

 

הדפסה

 

בטח תשמחו להכין גם: