5.2אלף 
הדפסה
מוס חלבה
מוס חלבה נהדר שהכינה דודה שלי והיה כל כך מוצלח שהכרחתי אותה לתת לי את המתכון. קינוח קל ופשוט להכנה שמומלץ להכין באירועים, אירוחים, מנגלים וכדומה.
- זמן הכנה : 10 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
- סילאן - חצי כוס
- טחינה גולמית - חצי כוס
- שמנת מתוקה - 32% לפחות. 500 מ''ל - אפשר תחליף צמחי.
- חלבה - שערות לקישוט
הוראות הכנה
- מערבבים את הסילאן עם הטחינה הגולמית.
- מוסיפים מעט (2 כפות - לא יותר) שמנת מתוקה ומערבבים.
- את שאר השמנת - מקציפים במיקסר עד לקבלת קצפת אחידה.
- מקפלים לתוך הקצפת את תערובת הסילאן והטחינה.
- מחלקים לכוסיות הגשה או מנג'טים יפים באמצעות שקית זילוף - ומכניסים למקפיא לכמה שעות.
- מוציאים לפני ההגשה, מזליפים קצת סילאן ומקשטים בשערות חלבה.
זהו! מוכן!