צ'יפס בתנור

מאת אסף כהן
צ'יפס בתנור

צ'יפס בתנור

על ידי 30 במרץ 2015

אוהבים צ'יפס אבל מתבאסים על הטיגון העמוק? אז הנה הדרך הנכונה לעשות צ'יפס בתנור. מינימום עבודה, מעט שמן זית איכותי - מקסימום פריכות וטעם. צ'יפס בתנור פשוט חותכים, מתבלים ומעיפים לתנור - טעים בטירוף עם קצת פחות רגשות אשמה...

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 45 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מקלפים את תפוחי האדמה.
  • חותכים אותם לצ'יפס (עובי של קצת פחות מס"מ) ומעבירים לקערה.
  • מוסיפים 2-3 כפות של שמן זית איכותי ומפזרים מלח לפי הטעם.
  • מעבירים לתבנית עם נייר אפיה ומסדרים את הצ'יפס בשכבה אחת.
  • מכניסים לתנור שחומם ל150 מעלות ל- 20 דקות.
  • אחרי 20 דקות - מעלים את הטמפ' ל 200 מעלות ומבשלים עוד 25 דקות.

זהו! מוכן!

מגישים עם קטשופ, מיונז, ושל רטבים.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: