3.3אלף
הדפסה
צ'יפס בתנור
אוהבים צ'יפס אבל מתבאסים על הטיגון העמוק? אז הנה הדרך הנכונה לעשות צ'יפס בתנור. מינימום עבודה, מעט שמן זית איכותי - מקסימום פריכות וטעם. צ'יפס בתנור פשוט חותכים, מתבלים ומעיפים לתנור - טעים בטירוף עם קצת פחות רגשות אשמה...
- זמן הכנה : 5 דקות
- זמן בישול : 45 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
- תפוחי אדמה - 4 עדיף מזן אדום
- מלח - לפי הטעם
- שמן זית - 2-3 כפות
הוראות הכנה
- מקלפים את תפוחי האדמה.
- חותכים אותם לצ'יפס (עובי של קצת פחות מס"מ) ומעבירים לקערה.
- מוסיפים 2-3 כפות של שמן זית איכותי ומפזרים מלח לפי הטעם.
- מעבירים לתבנית עם נייר אפיה ומסדרים את הצ'יפס בשכבה אחת.
- מכניסים לתנור שחומם ל150 מעלות ל- 20 דקות.
- אחרי 20 דקות - מעלים את הטמפ' ל 200 מעלות ומבשלים עוד 25 דקות.
זהו! מוכן!
מגישים עם קטשופ, מיונז, ושל רטבים.