3.8אלף 
הדפסה
עוף בתפוזים ודבש
עוף בתפוזים ודבש הוא עוף שמכינים בעיקר בחורף (בעונת התפוזים). בזכות השילוב של התפוז החמצמץ עם הדבש המתוק שמתקרמל בבישול - יוצא עוף טעים במיוחד. חוץ מזה הוא מאוד קל להכנה...
- זמן הכנה : 10 דקות
- זמן בישול : 60 דקות
- כמות : 4 מנות
הוראות הכנה
- לוקחים תפוז אחד - פורסים אותו לפרוסות של חצי- שלושת רבעי ס"מ.
- מניחים בשכבה בתחתית תבנית פיירקס.
- מניחים את העופות על התפוזים.
- לוקחים תפוז שני - פורסים חצי ממנו לפרוסות - וחצי שני סוחטים במסחטה.
- מערבבים בקערה את הדבש, התפוז והסויה.
- שופכים את התערובת לתבנית ומעסים את העופות יפה יפה עד שכולם עטופים במרינדה.
- מניחים מעל העופות את פרוסות התפוז הנותרות.
- מכניסים לתנור שחומם ל180 מעלות - לשעה. מומלץ להכניס את התבנית לחלק התחתון של התנור - שהתפוזים לא ישחימו מדי.
זהו! מוכן!
להגיש עם אורז לבן.