מתכונים קלים מתכונים צמחוניים כיסוני עלי סיגר ממולאים גבינות ופטריות

כיסוני עלי סיגר ממולאים גבינות ופטריות

מאת אסף כהן
כיסוני עלי סיגר ממולאים גבינות ופטריות

כיסוני עלי סיגר ממולאים גבינות ופטריות

על ידי 18 במאי 2015

מחפשים מנה ראשונה טעימה ואישית לארוחה חלבית חגיגית? כיסוני עלי סיגר ממולאים גבינות ופטריות זה בדיוק מה שאתם מחפשים. מנה ראשונה חגיגית, מרשימה וטעימה וקלה ומהירה להכנה של כיסוני עלי סיגר במילוי תערובת של פטריות מוקפצות עם בצל יחד עם תערובת גבינות טעימות תקצור לכם מחמאות בפתיחת הארוחה ועד הפירור האחרון.

  • זמן הכנה : 25 דקות
  • זמן בישול : 6 דקות
  • כמות : 6 עלי סיגר ממולאים

מרכיבים



הוראות הכנה

  • חותכים את הבצל לחצאי פרוסות דקות.
  • חותכים כל פטריה לחצי ואז פורסים כל חצי לפרוסות בעובי חצי ס"מ.
  • מחממים מחבת מרוסס בספריי שמן.
  • מוסיפים את הבצל ומוגנים עד שהוא מתחיל להזהיב קלות.
  • מוסיפים את הפטריות.
  • מטגנים ומקפיצים עד שהפטריות משחימות יפה ומתכווצות. (משהו כמו 5-6 דקות)
  • מוציאים את הפטריות והבצל לקערה ומחכים 15 דקות שהתערובת תצטנן.
  • מוסיפים את הגבינות המגורדות ומערבבים.
  • לוקחים תבנית קאפקייק מסיליקון ומשמנים קלות בספריי שמן.
  • מניחים עלה סיגר ומסדרים אותו יפה בפנים בעדינות שלא יקרע.
  • ממלאים אותו עד קו התבנית במלית הפטריות והגבינות.
  • אוספים את הקצוות וסוגרים עם קיסם.
  • מכניסים לתנור ב180 מעלות ל6 דקות עד הזהבה.

זהו! מוכן!

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: