מתכונים קלים מתכונים צמחוניים עלי סיגר ממולאים 4 גבינות

עלי סיגר ממולאים 4 גבינות

מאת אסף כהן
סיגרים ממולאים גבינות

עלי סיגר ממולאים 4 גבינות

על ידי 17 במאי 2015

עלי סיגר ממולאים בארבעה סוגי גבינות עם נגיעות עירית הן פשוט מעדן לחייך. הגבינות משתלבות נהדר עם העירית העדינה והקריספיות של עלי הסיגר המטוגנים - ויוצרים מנה טעימה מאוד, יפה מאוד וקלה להכנה. עלי סיגר ממולאים בגבינות זו מנה מרשימה המתאימה לכל אירוע.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 10 דקות
  • כמות : 16 סיגרים ממולאים = 8 מנות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • קוצצים את העירית לאורך של חצי ס"מ.
  • מערבבים בקערה את כל הגבינות יחד עם העירית לתערובת אחידה.
  • בקערה קטנה שמים כפית גדושה של קמח ושמים מעט מים ומערבבים עד שמקבלים עיסה סמיכה.
  • פורשים עלה סיגר על משטח העבודה. (מכאן והלאה מומלץ להיעזר בתמונות)
  • לוקחים חופן מלית, עושים גליל באורך של כ-5 ס"מ ועובי ס"מ ומסדרים אותו 2 ס"מ מקצה עלה הסיגר.
  • סוגרים עם קצה הסיגר על המלית.
  • מקפלים את 2 הצדדים של על הסיגר על המלית.
  • מורחים מתערובת הקמח והמים על עלה הסיגר המקופל.
  • מגלגלים בהדיקות את עלה הסיגר והמלית עד הקצה ומניחים בצע על החלק שסוגר.
  • חוזרים על הפעולה עד שנגמרת המלית. (בשלב זה ניתן להקפיא לכמה ימים או לשמור במקרר לשימוש באותו יום)
  • מחממים שמן קנולה במחבת עמוקה או בצ'יפסר.
  • כשהשמן רותח מכניסים את הסיגרים הממולאים ומטגנים 5-6 דקות עד להשחמה מלאה של הסיגרים מכל הכיוונים.

זהו! מוכן!

להגשה יפה חותכים את הסיגרים הממולאים באלכסון, מעמידים אותם בצלחת ומפזרים קצת עירית קצוצה.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: