מתכונים קלים טעם וריח - מדור סקירות סקירת מוצר: שניצל ולתנור של קנור

סקירת מוצר: שניצל ולתנור של קנור

מאת אסף כהן

אם יש מאכל שאני יכול לאכול ערב אחרי ערב – זה שניצל. (וגם סטייקים, ופסטות וסושי… אבל בעיקר שניצל). ולא רק אני – גם אשתי וילדי אוהבים לאכול שניצלים. הבעיה עם שניצלים זו דרך ההכנה שלהם שכוללת המון המון שמן. אם בטיגון עמוק או טיגון שטוח כך או כך השניצל סופח המון שמן. חוצמזה דרך ההכנה מלכלכת ומסורבלת ותמיד מסיימים עם ידיים מצופות קמח ביצה ופרורי לחם…

באו קנור והוציאו תערובת "שניצל ולתנור" שזו תערובת של פרורי לחם ותבלינים לציפוי חזה עוף המיועדת לתנור – אז היינו חייבים לנסות.

לקחנו חזה עוף, שיטחנו לשניצלים, טבלנו בביצה וציפינו בתערובת פרורי הלחם והכנסנו לתנור על פי ההוראות.

בתוך 3 דקות בתנור הריחות המטורפים של השניצל כבר עפו בכל הבית ואנחנו רק חיכינו לתת ביס.

20 דקות חלפו – השניצלים (שגם הפכו צד באמצע הדרך) הוגשו בצלחת – ו… נעלמו בתוך רגע.

השניצלים יצאו עסיסיים, טעימים, קריספים ומולצלחים במיוחד. קנור בהחלט שיחקו אותה עם התערובת. קלות ההכנה, המהירות, הטעם והמחיר הנמוך – הם שילוב מנצח שנתנו לנו שניצלים נהדרים.

כמה חסרונות למוצר:

1) אין הרבה. שקית אחת מספיקה ל7 שניצלים (חזה עוף אחד) ולכן אי אפשר להכין כמויות כמו שאנחנו אוהבים.

2) אמנם המוצר לא מטוגן – אבל הוא לא דיאטתי או רזה. ולמעשה מכיל 847 קלוריות ל100 גרם ולכן לא בטוח שהוא עדיף על שניצל ביתי מטוגן בשמן.

בטח תשמחו להכין גם: