מתכונים קלים מתכונים צמחוניים סלט ירקות מוקפצים חם

סלט ירקות מוקפצים חם

מאת אסף כהן
סלט ירקות מוקפצים

סלט ירקות מוקפצים חם

על ידי 19 באפריל 2015

סלט ירקות מוקפצים חם ומטעים שיכול לשמש כתוספת מצויינת לכל ארוחה. שימוש מעולה למי שנשארו לו רצועות של ירקות ממתכון אחר - או למי שרוצה סלט טעים במיוחד בניחוחות אסייתים.

  • זמן הכנה : 3 דקות
  • זמן בישול : 8 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מקלפים את הגזרים וחותכים לרצועות בעובי חצי ס"מ ובאורך של 4-5 ס"מ. (אם הגזר הארוך - חוצים את הרצועות).
  • חותכים את הפלפלים לרצועות בעובי חצי ס"מ.
  • חותכים את הבצל לחצאי טבעות בעובי חצי ס"מ.
  • שמים את כל הירקות בקערה - מוסיפים מלח, פלפל, אורגנו ושמן זית ומערבבים היטב - שכל הירקות יהיו מצופים.
  • מחממים מחבת בלי שמן.
  • כשהמחבת חמה - מוסיפים את הירקות ומטגנים 3 דקות עד שהפלפלים מתחיל להתרכך.
  • מוסיפים סויה ושמן שומשום וממשיים להקפיץ ולערבב עוד 2-3 דקות עד שהגזר מתרכך קלות (לא נהיה ממש רך אלא פשוט לא מאוד קשה).
  • מוציאים לקערה ומפזרים מעל שומשום.

זהו! מוכן!

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: