מתכונים קלים מתכונים צמחוניים פיצה קראסט – מבצק עלים

פיצה קראסט – מבצק עלים

מאת אסף כהן
פיצה מבצק עלים

פיצה קראסט – מבצק עלים

על ידי 1 במרץ 2015

רוצים פיצה טובה צ'יק צ'ק, שתראה מושקעת, שתהיה טעימה - אבל תחסוך לכם את עניין הכנת הבצק, ההתפחה וכל הבלאגן? פיצה מבצק עלים תעשה לכם את העבודה. פיצה מבצק עלים היא טעימה, עם בצק קריספי טעים במינימום עבודה ומקסימום טעם.

  • זמן הכנה : 10 דקות
  • זמן בישול : 20 דקות
  • כמות : 2 פיצות גדולות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מכינים רוטב לפיצה מהמתכון פה או משתמשים ברוטב פיצה מוכן.
  • מוודאים שבצק העלים הופשר כמו שצריך ופותחים חצי ממנו על משטח עבודה.
  • בעזרת מזלג עושים חורים על כל בצק העלים. לא כמו מצה - אבל שיהיו הרבה חורים קטנים.
  • מורחים רוטב פיצה בנדיבות ומשאירים ס"מ של שוליים.
  • מפזרים תוספות וגבינה צהובה מגורדת בנדיבות.
  • חוזרים על הפעולה עם החצי השני של בצק העלים.
  • מכניסים לתנור ב180 מעלות ל20 דקות עד ששולי בצד העלים משחימים והפיצה נמסה.

זהו! מוכן!

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: