סלט כרוב אדום

מאת אסף כהן
סלט כרוב אדום

סלט כרוב אדום

על ידי 20 במאי 2014

סלט כרוב אדום בסגנון אסייתי ללא מיונז ורק עם דברים טובים וטעימים. סלט כרוב אדום קל ומהיר להכנה, טעים מאוד ומתאים כתוספת מרעננת וצבעונית לכל ארוחה.

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מסירים את 2 העלים הראשונים של הכרוב - אפשר לזרוק אותם או לעשות איתם דברים אחרים - לא מומלץ לאכול אותם.
  • חותכים את הכרוב לפרוסות דקות דקות דקות - ואז חותכים את הרצועות לחצי.
  • מוסיפים את הסויה, שמן השומשום והסוכר ומערבבים היטב.
  • מעבירים לקערת הגשה ומפזרים שומשום.

זהו! מוכן!

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: