רוטב חמוץ מתוק

מאת אסף כהן
רוטב חמוץ מתוק

רוטב חמוץ מתוק

על ידי 25 בפברואר 2014

רוטב חמוץ מתוק הוא אחד הרטבים הפופולרים בישראל, אז הנה רוטב חמוץ מתוק ביתי, טעים וקליל. מומלץ לשימוש במנות אסייתיות, כדיפ לנאצ'וס ועוד ועוד.

  • זמן הכנה : 2 דקות
  • זמן בישול : 15 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • ממיסים את הקורנפלור במים הפושרים עד שהם הופכים לתמיסה לבנה.
  • שמים בסיר קטן את כל המרכיבים פרט למים והקורנפלור.
  • מביאים לרתיחה תוך ערבוב.
  • מוסיפים את המים עם הקורנפלור ומביאים שוב לרתיחה.
  • מנמיכים את האש ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם כ15 דקות עד להסמכה.

זהו! מוכן!

כשהרוטב מתקרר הוא מסמיך יותר - חימום קל יחזיר אותו לקדמותו.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: