מתכונים קלים מתכוני עוף כנפיים במרינדה אסייתית בתנור

כנפיים במרינדה אסייתית בתנור

מאת אסף כהן
כנפיים במרינדה אסייתית

כנפיים במרינדה אסייתית בתנור

על ידי 10 בנובמבר 2013

אוהבים כנפיים במרינדות מיוחדות? אתם חייבים לנסות כנפיים במרינדה אסייתית. הכנפיים יושבות במרינדה חמוצה-מתוקה-מלוחה-חריפה עדינה במיוחד שמתקרמלת בתנור והופכת את חווית הכנפיים שלכם למעדן נהדר!

במתכון לכנפיים במרינדה אסייתית בתנור אני עושה שימוש ברטבים שלא תמיד יש בבית - אבל ניתן לרכוש בכל סופר במדף המוצרים האוריינטלים או מדף הרטבים.

  • זמן הכנה : 25 דקות
  • זמן בישול : 30 דקות
  • כמות : קילו כנפיים

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מנקים את הכנפיים וחוצים אותן באמצע על העצם ומניחים בקערה.
  • מערבבים בקערה אחרת את כל מרכיבי המשרה עד שהם נעשים אחידים.
  • שופכים את המרינדה לקערה של הכנפיים - ומערבבים טוב טוב בידיים.
  • מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה עד 4 שעות.
  • מסדרים את הכנפיים על נייר אפיה עם רווחים בין כל כנף.
  • מכניסים לתנור ב190 מעלות ל30 דקות כשאחרי 15 דקות הופכים את הכנפיים באמצעות מלקחיים.

זהו! מוכן!

רצוי להגיש עם תפוחי אדמה בתנור.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: