מתכונים קלים מתכוני עוף חזה עוף בחרדל ודבש

חזה עוף בחרדל ודבש

מאת אסף כהן

חזה עוף בחרדל ודבש

על ידי 11 ביוני 2013

חזה עוף בדבש וחרדל הוא טעים מאוד וקל מאוד להכנה. בזכות ההשריה חזה עוף בדבש וחרדל הוא עסיסי וטעים במיוחד ומתאים לכל ארוחה. מי שרוצה להשקיע - מכין ליד סלט עלים - חותך את חזה העוף כשהוא מוכן לקוביות - ומוסיף לסלט עם רוטב ויניגרט.

  • זמן הכנה : 60 דקות
  • זמן בישול : 5 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • חותכים את החזה עוף לרצועות דקות (של ס"מ ברוחב) ושמים בקערה.
  • שמים בקערה ומוסיפים את החרדל, הדבש והסויה.
  • לשים טוב טוב בידיים עד שהכל מצופה רוטב.
  • עוטפים את הקערה בנייר כסך ומכניסים למקרר לשעה לפחות - כמה שיותר - יותר טוב.
  • לאחר ההשרייה - מוציאים מהמקרר.
  • מחממים מחבת פסים עם מעט שמן (עדיף עם ספריי שיכסה יותר טוב את השטח).
  • מטגנים את חזה העוף משני הצדדים עד שהוא מושחם יפה - אבל לא מדי שלא יתייבש.

זהו! מוכן!

מגישים עם אורז, תפוחי אדמה או מג'דרה.

או על סלט עלים רענן ברוטב ויניגרט.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: