דף הבית -> צמחוני -> פשטידת כרובית
פשטידת כרובית
פשטידת כרובית

פשטידת כרובית

פשטידת כרובית

על ידי 19 במאי 2013

פשטידת כרובית טעימה ועסיסית - וכמובן קלה להכנה. למי שמחפש ארוחה טעימה, בריאה ומשביעה שקל מאוד להכין וטעים מאוד לאכול - פשטידת כרובית זה פתרון מושלם.

  • דירוג 5 כוכבים - בהתבסס על 2 הצבעות

מרכיבים

הוראות הכנה

  • מפרקים את הכרובית לפרחים קטנים.
  • שמים בסיר מים עם מעט מלח וכף חומץ ואת פרחי הכרובית.
  • מביאים את הכל לרתיחה ומבשלים עוד 5 דקות עד להתרככות של הכרובית.
  • מסננים את הכרובית מהמים ושמים בקערה
  • בינתיים, פורסים את הבצלים לחצאי טבעות ומטגנים בשמן קנולה עד להזהבה ועוד 2 דקות שיתייבשו.
  • מוסיפים את הבצל לקערה.
  • מוסיפים לקערה את הקמח, הביצים, המלח והפלפל
  • מערבבים הכל ומעבירים לתבנית עגולה.
  • מפזרים מעל את גבינת הפרמזן.
  • אופים במשך כ-35 דקות, ב-180 מעלות.
  • בודקים עם קיסם אם הפשטידה מוכנה - תוקעים באמצע - אם הקיסם יוצא יבש - מוכן. אם לא - עוד 5 דקות ובודקים שוב.

זהו! מוכן!

מגישים עם סלט ירוק.

 

Print Friendly
Print Friendly
FavoriteLoadingהוסיפו מתכון זה לרשימת המתכונים האהובים שלכם

אודות יעל נתן-גולדשטיין

יעל נתן גולדשטיין, B.Sc במדעי התזונה מטעם האוניברסיטה העברית. גרה בירושלים, נשואה ואמא לתינוק משגע. אוהבת לבשל ונמנעת מייסורי מצפון. מבשלת בעיקר מתכונים טעימים שעולים בקנה אחד עם תזונה בריאה - מתוך אמונה מוכחת שיש דבר כזה טעים ובריא.
Add Comment Register



השארת תגובה

כותבת הדואר האלקטרוני לא תתפרסם.שדות חובה מסומנים *

*

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Close
ברוכים הבאים לאתר המתכונים "טעימאוד"