מתכונים קלים קונדיטוריה עוגת גבינה עם ביסקוויטים

עוגת גבינה עם ביסקוויטים

מאת אסף כהן
עוגת גבינה עם בסקוויטים

עוגת גבינה עם ביסקוויטים

על ידי 8 במאי 2013

עוגת גבינה עם בסקוויטים קלאסית כמו שהיינו עושים בבית ספר לפני שבועות - הכי פשוטה, הכי טעימה. אוי ואבוי למי שלא משתף את הילדים בהכנה!

מרכיבים



הוראות הכנה

  • במיקסר מערבלים את השמנת עם הגבינה הלבנה והסוכר.
  • מוסיפים את אבקת הפודינג ומערבלים הכל עד לקבלת תערובת אחידה.
  • שמים חלב בקערה שטוחה.
  • מארגנים תבנית מלבנית (תבנית חד"פ קטנה תספיק לכמות הזו - מקסימום יהיה מה ללקק)
  • לוקחים ביסקוויטים, טובלים כל בסקוויט 2 שניות בחלב ומסדרים בשכבה צפופה בתחתית התבנית.
  • שופכים חצי מתערובת הגבינה ומשטחים עם לקקן.
  • מסדרים עוד שכבה של בסקוויטים טבולים בחלב.
  • שופכים 4 חמישיות מהתערובת שנשארה ומיישרים עם לקקן.
  • מסדרים עוד שכבה של בסקוויטים. אני את השכבה הזו אוהב לשים נטורל. בלי לטבול - זה מוסיף קראנצ'יות. איך שבא לכם.
  • שופכים את שאר התערובת על הבסקוויטים ומיישרים.
  • לוקחים את השוקולד המריר - גוררים אותו בפומפיה על החלק הדק - ומפזרים יפה יפה מעל הכל.
  • מי שרוצה יכול לקחת את השוקולד ולהמיס יחד עם חמאה - ולשפוך מעל.
  • מכסים בנייר כסף בעדינות של ידבק לעוגה (אני שם מקלות אוזניים ב4 פינות שהורדתי להם צד אחד - ואז מניח עליהם את הנייר.
  • מכניסים ל3 שעות למקרר.

זהו! מוכן!

בתאבון!

הדפסה

 

בטח תשמחו להכין גם: