דף הבית -> קונדיטוריה -> עוגת שיש
עוגת שיש
עוגת שיש

עוגת שיש

עוגת שיש

על ידי 25 באפריל 2013

עוגת שיש עשירה, טעימה, קלה ומהירה להכנה - בדיוק מה שאתם צריכים כשבאים אורחים בהתראה קצרה או שסיימתם בישולים לקראת שבת ונזכרתם ששכחתם לאפות עוגה, או שסתם בא לכם עוגה טעימה מאוד.

  • זמן הכנה :20 דקות
  • זמן בישול :35 דקות
  • דירוג 5 כוכבים - בהתבסס על 2 הצבעות

מרכיבים

הוראות הכנה

  • מפרידים את הביצים בין החלמון לחלבון ל2 קערות נפרדות.
  • מקציפים את החלבונים (הלבן) עם סוכר במיקסר במהירות גבוהה לקבלת קצף יציב.
  • בינתיים מעבבים את הקמח עם אבקת האפיה.
  • מורידים את מהירות ההקצפה ומוסיפים בהדרגה את החלמונים (הצהוב), הקמח עם אבקת האפיה (בזהירות כף אחרי כף), מיץ התפוזים והשמן.
  • יוצקים לתבנית עגולה (24-26 או 2 תבניות אינגליש קייק גדולות) 3/4 מכמות התערובת.
  • את התערובת שנותרה מערבבים עם 2 כפות אבקת קקאו.
  • יוצקים בזרם דק את תערובת הקקאו לתוך התבנית עם התערובת הלבנה.
  • מערבבים בעדינות עם שיפוד עץ או סכין דקה לקבלת דוגמת שיש.
  • אופים ב-180 מעלות כ35-40 דקות עד שעוגה יציבה.

זהו! מוכן!

Print Friendly
Print Friendly
FavoriteLoadingהוסיפו מתכון זה לרשימת המתכונים האהובים שלכם

אודות ויקה גורשטיין - בביוב

השארת תגובה

כותבת הדואר האלקטרוני לא תתפרסם.שדות חובה מסומנים *

*

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Close
ברוכים הבאים לאתר המתכונים "טעימאוד"