דף הבית -> צמחוני -> אורז מתקתק עם ירקות
IMG_0254

אורז מתקתק עם ירקות

אורז מתקתק עם ירקות

על ידי 27 בנובמבר 2012

אורז עם ירקות זו בדרך כלל מנה מוקפצת. הפעם האורז שלנו מטוגן ומבושל עם ירקות דקים דקים בתוספת דבש. התוצאה היא אורז עם ירקות במתיקות מעודנת - טעים כל כך שהסיר נגמר תוך רגע.

  • זמן הכנה :8 דקות
  • זמן בישול :22 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים

הוראות הכנה

  • חותכים את הירקות לגפרורים דקים דקים. (אם יש לכם קולפן ז'וליינים - הכי טוב)
  • מחממים בסיר רחב ושטוח שמן קנולה.
  • כשהשמן חם מכניסים את הבצל ומטגנים כמה דקות עד שהוא מתחיל להשקיף.
  • מוסיפים את הגזר, אחרי דקה את הפלפל ואחרי 2 דקות את הקישוא.
  • מוסיפים את האורז ומטגנים עוד 2 דקות.
  • מוסיפים את המלח וכף הדבש.
  • מוסיפים 4 כוסות מים – סוגרים את הסיר עם מכסה.
  • מעבירים לאש קטנה ל -18 דקות בדיוק.
  • בתום 18 דקות מכבים את האש, מופחים את המכסה לכמה שניות לשחרור אדים - וסוגרים את המכסה לעוד 4-5 דקות.

זהו! מוכן.

מומלץ להגיש ליד שניצל טוב, או כתוספת לכמעט כל מנה של עוף או בשר.

Print Friendly

 

Print Friendly
FavoriteLoadingהוסיפו מתכון זה לרשימת המתכונים האהובים שלכם

אודות אסף כהן

אסף כהן, נשוי ואבא לילד, שף דרגה ראשונה מירושלים, ובעל עבר עשיר בתחום התקשורת. למד בישול ב"מכללת השף" תחת מחבתו (תרתי משמע) של השף איציק פיינשטיין.

2 תגובות

Add Comment Register



השארת תגובה

כותבת הדואר האלקטרוני לא תתפרסם.שדות חובה מסומנים *

*

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Close
ברוכים הבאים לאתר המתכונים "טעימאוד"